Porumb la grătar pe Știulet
Porumbul la grătar pe Știulet este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 178 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți unt, porumb Spice, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, și 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Îndepărtați cojile de porumb și îndepărtați mătasea.
Puneți 1 lingură de unt, sare și piper pe fiecare bucată de porumb. Închideți cojile.
Înfășurați fiecare ureche de porumb strâns în folie de aluminiu.
Așezați pe grătarul pregătit. Gatiti aproximativ 30 de minute, intorcand ocazional, pana cand porumbul este fraged.