Porumb la grătar cu unt de mentă

Porumb la grătar cu unt de mentă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul la grătar cu unt de mentă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Porumb La Grătar Cu Unt De Mentă, Porumb pe Știulet cu Fetan și unt de mentă, și Porumb pe Știulet cu unt de mentă-feta.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine.
3
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați porumbul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
5
Ungeți cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista