Porumb la grătar cu unt de Jalapeno-Lime

Porumb la grătar cu unt de Jalapeno-Lime
Porumb la gratar cu unt de ardei iute-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, coajă de tei, ardei jalape și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Porumb La Gratar Cu Jalape Ulei De Lime, Porumb la gratar pe știulete cu jalape ulei de lime, și Porumb La Grătar Cu Unt De Var Jalapeno.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente și formați-le într-un jurnal de 6 inci; înfășurați în hârtie de ceară și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Frecați porumbul cu ulei de măsline; presărați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PorumbPorumb
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 500), întorcându-se des, 15 până la 20 de minute sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se servește cu unt aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
5
Prep: 25 min., Chill: 1 oră., grătar: 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista