Porumb la grătar cu unt de Jalapeno-Lime
Porumb la gratar cu unt de ardei iute-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare kosher, coajă de tei, ardei jalape și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Porumb La Gratar Cu Jalape Ulei De Lime, Porumb la gratar pe știulete cu jalape ulei de lime, și Porumb La Grătar Cu Unt De Var Jalapeno.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente și formați-le într-un jurnal de 6 inci; înfășurați în hârtie de ceară și răciți 1 oră.
Frecați porumbul cu ulei de măsline; presărați uniform cu sare și piper.
Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 500), întorcându-se des, 15 până la 20 de minute sau până la licitație.
Se servește cu unt aromat.
Prep: 25 min., Chill: 1 oră., grătar: 20 min.