Porumb la grătar cu unt de Chipotle și brânză Parmeseană
Nevoie de o garnitură fără gluten? Porumbul la grătar cu unt Chipotle și brânză Parmeseană ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 477 calorii, 14g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, porumb, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la grătar cu unt de Chipotle, porumb la grătar cu unt de tei chipotle, și Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mare.
În timp ce grătarul se încălzește, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați urechile de porumb și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți porumbul și uscați-l cu un prosop. Pune deoparte.
Se amestecă untul și pudra de chile împreună într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ungeți bine grătarul și întindeți uleiul de măsline peste spicele de porumb. Aranjați porumbul pe grătar și grătar, întorcând urechile, până când au urme frumoase de grătar, aproximativ 3 minute.
Transferați spicele de porumb pe o farfurie și periați untul chipotle peste ele.
Presărați parmezanul și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;