Porumb la grătar cu unt de Chipotle
Porumbul la grătar cu unt de Chipotle este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, queso fresco, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar cu unt de Chipotle-Lime, porumb la grătar cu unt de tei chipotle, și Porumb dulce la grătar cu unt de Chipotle-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați porumbul, cojile, într-un bol mare cu apă rece.
Lăsați să se înmoaie cel puțin 30 de minute.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Adăugați chili Chipotle tocat, suc de lămâie, sare și piper negru; gătiți timp de 30 de secunde, amestecând pentru a amesteca aromele.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Porumb de coajă; periați cu unt de chipotle pentru a acoperi. Grătați aproximativ 4 minute, întorcându-vă frecvent sau doar până când porumbul este fraged și rumenit frumos. Se acoperă imediat cu brânză mărunțită și se servește cu felii de var, dacă se dorește.