Porumb la grătar cu unt de Chipotle

Porumb la grătar cu unt de Chipotle
Porumbul la grătar cu unt de Chipotle este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, queso fresco, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar cu unt de Chipotle-Lime, porumb la grătar cu unt de tei chipotle, și Porumb dulce la grătar cu unt de Chipotle-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scufundați porumbul, cojile, într-un bol mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să se înmoaie cel puțin 30 de minute.
3
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați chili Chipotle tocat, suc de lămâie, sare și piper negru; gătiți timp de 30 de secunde, amestecând pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Porumb de coajă; periați cu unt de chipotle pentru a acoperi. Grătați aproximativ 4 minute, întorcându-vă frecvent sau doar până când porumbul este fraged și rumenit frumos. Se acoperă imediat cu brânză mărunțită și se servește cu felii de var, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
Felie De TeiFelie De Tei
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista