Porumb la grătar cu Alep-piper Aioli

Porumb la grătar cu Alep-piper Aioli
Porumb la gratar cu Alep-piper Aioli ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei Alep, oțet de vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, și Porumb cu piper de Alep și coajă de tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere cu 1/4 cană zahăr și 1/4 cană sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați 6 urechi de porumb; blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Scurgeți porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Într-un castron mic, bateți 1 gălbenuș mare de ou cu 1 linguriță de oțet de vin alb, 1 linguriță de fulgi de ardei Alep, 1 cățel de usturoi tocat și 1 linguriță de șalotă tocată. Treceți treptat în ulei vegetal până la grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Piper AlepPiper Alep
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă 1 linguriță de miere și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Gratiți porumbul la foc mare, întorcându-l de câteva ori, până se carbonizează frumos peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați porumbul într-un platou și întindeți-l cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
AioliAioli
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Se presara cu 6 linguri Cotija maruntita sau branza feta si se serveste fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista