Porumb la grătar cu Alep-piper Aioli
Porumb la gratar cu Alep-piper Aioli ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei Alep, oțet de vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, și Porumb cu piper de Alep și coajă de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere cu 1/4 cană zahăr și 1/4 cană sare.
Adăugați 6 urechi de porumb; blanch timp de 1 minut.
Într-un castron mic, bateți 1 gălbenuș mare de ou cu 1 linguriță de oțet de vin alb, 1 linguriță de fulgi de ardei Alep, 1 cățel de usturoi tocat și 1 linguriță de șalotă tocată. Treceți treptat în ulei vegetal până la grosime.
Se amestecă 1 linguriță de miere și se condimentează cu sare.
Gratiți porumbul la foc mare, întorcându-l de câteva ori, până se carbonizează frumos peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați porumbul într-un platou și întindeți-l cu aioli.
Se presara cu 6 linguri Cotija maruntita sau branza feta si se serveste fierbinte.