Porumb La Grătar
Porumbul la grătar este un vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, porumb de urechi, pene de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile și mătăsurile de la 6 urechi de porumb (7 până la 8 in.).
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.Când grătarul este mediu fierbinte (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde) puneți porumb pe grătar și întoarceți urechile după cum este necesar până când este fierbinte și pătat cu maro, 10 până la 12 minute.
Frecați porumbul cu pene de var și presărați sare după gust.