Porumb festonat
Porumbul festonat necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 266 de calorii , 9 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare și piper, zahăr, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ cartofi scalpați cu parfum de cimbru , brioșe de porumb cu porumb proaspăt și găluște de porumb, ceapă și cotija într-o supă de porumb cu nucă de cocos .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325°. Într-un castron mare, combinați porumbul, ouăle, laptele, 3/4 cană firimituri de biscuiți, untul, zahărul, ceapa, sare și piper.
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu firimiturile de biscuit rămase.
Coaceți, descoperit, 1 oră sau până când un termometru arată 160°.