Porumb Dilly

Porumb Dilly
Dilly porumb necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 126 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână granule de bulion de vită, praf de usturoi, porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sparanghel Dilly, Castraveți Dilly, și Pâine Dilly.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți apă și bulion la fierbere. Se amestecă porumbul, mărarul și praful de usturoi. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgere.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista