Porumb de tigaie pe Știulet cu parmezan și coriandru
Nevoie de o garnitură fără gluten? Porumbul de tigaie pe Știulet cu parmezan și coriandru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 300 de calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați urechi de porumb, parmezan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parmezan Coriandru Tigaie Porumb, Porumb dulce cu parmezan și coriandru, și Fileuri de tigaie cu unt de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul in oala cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Bateți 5 linguri de ulei, brânză, usturoi, suc de lămâie, chimen și sos de piper într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă porumbul și saut-ul până se încălzește, rotind frecvent, aproximativ 2 minute.
Ungeți porumbul cu puțin amestec de parmezan. Întoarceți porumbul și periați cu mai mult amestec de brânză. Gatiti pana cand acoperirea incepe sa se coloreze, aproximativ 3 minute.
Transferați porumbul pe platou.
Se amestecă coriandru în orice amestec de parmezan rămas și se unge peste porumb.