Porumb cu unt de Cilantro-var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cu unt de Cilantro-Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de tei, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb pe știulete cu unt de Cilantro-var, Porumb pe știulete în Cilantro și unt de var, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de Cilantro și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați untul, cilantro, sucul de lămâie și coaja de tei. Forma într-un jurnal; înveliți în folie de plastic. La frigider 30 de minute sau până când este ferm. Înfășurați fiecare ureche de porumb cu o bucată de folie grea (aproximativ 14 in. pătrat).
Grill porumb, acoperit, la foc mediu 15-20 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură ocazional. Între timp, tăiați untul de var în 12 felii.
Scoateți porumbul din grătar. Deschideți cu atenție folia, permițând scăparea aburului.
Serviți porumbul cu unt și, dacă doriți, brânză.