Porumb cu unt de Cilantro-var

Porumb cu unt de Cilantro-var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cu unt de Cilantro-Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de tei, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb pe știulete cu unt de Cilantro-var, Porumb pe știulete în Cilantro și unt de var, și Porumb la grătar pe știulete cu unt de Cilantro și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul, cilantro, sucul de lămâie și coaja de tei. Forma într-un jurnal; înveliți în folie de plastic. La frigider 30 de minute sau până când este ferm. Înfășurați fiecare ureche de porumb cu o bucată de folie grea (aproximativ 14 in. pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Grill porumb, acoperit, la foc mediu 15-20 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură ocazional. Între timp, tăiați untul de var în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți porumbul din grătar. Deschideți cu atenție folia, permițând scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Serviți porumbul cu unt și, dacă doriți, brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista