Porumb Cu Ierburi

Porumb Cu Ierburi
Porumbul cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, apă, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb Cu Ierburi, Porumb Cu Ierburi, și Porumb cu iarbă pe Știulet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați porumbul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge; se amestecă ingredientele rămase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista