Porumb cu busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cu busuioc. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 96 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, țelină, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb de busuioc pe Știulet, Porumb de busuioc-parmezan pe Știulet, și Usturoi-Busuioc Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți porumbul congelat cu apă rece pentru a se separa; scurgere. Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti porumbul, ceapa si telina in unt 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă ingredientele rămase; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când porumbul este fraged.