Porumb cremă cu slănină și praz
Nevoie de o garnitură fără gluten? Porumbul cremă cu slănină și praz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de porumb urechi, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Porumb cremă cu slănină și praz, și Praz cremă cu tarhon, roșii și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 3 căni. Folosind partea plictisitoare a unei lame de cuțit, răzuiți laptele și pulpa rămasă din știuleți într-un castron.
Așezați 1 1/2 căni de sâmburi, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, amidon de porumb, zahăr, sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților.
Gătiți slănina într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până când este crocantă, întorcându-se o dată.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; zdrobiți slănina.
Adăugați prazul în tigaie și gătiți 2 minute sau până se înmoaie, amestecând continuu.
Adăugați amestecul de porumb piure, restul de 1 1/2 căni de boabe de porumb și amestecul de lapte de porumb la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 3 minute sau până când este ușor gros, amestecând continuu.
Presărați slănina mărunțită chiar înainte de servire.