Porumb cremă cu slănină și praz
Nevoie de o garnitură fără gluten? Porumbul cremă cu slănină și praz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praz, porumb Spice, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Porumb cremă cu slănină și praz, și Praz cremă cu tarhon, roșii și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 3 căni; folosind partea plictisitoare a unei lame de cuțit, răzuiți laptele și pulpa rămasă din știuleți într-un castron.
Așezați 1 1/2 căni de sâmburi, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, amidon de porumb, zahăr, sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; zdrobiți slănina.
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de porumb piure, 1 1/2 căni de boabe de porumb și amestecul de lapte de porumb în tigaie. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 3 minute sau până când este ușor gros. Se amestecă slănina mărunțită chiar înainte de servire.