Porumb Cremă
Crema de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 209 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, Cel mai bun porumb cremă, și Porumb Cremă.
Instrucțiuni
Adăugați urechile de porumb într-o cratiță mare și aduceți 8 căni de apă la fiert (sau suficient pentru a acoperi urechile de porumb).
Adăugați zahărul și sarea și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți porumbul într-un platou utilitar și lăsați să se răcească.
În timp ce porumbul fierbe, adăugați smântâna într-o cratiță și lăsați să se reducă cu 1/3 la foc mic.
În timp ce crema se reduce, tăiați miezurile din știuleți și lăsați-le deoparte până când este nevoie.
Îndepărtați smântâna redusă de pe foc și bateți în unt și parmezan și condimentați, după gust, cu piper alb. (
Adăugați sare numai dacă este necesar, deoarece brânza va împrumuta sare.) Îndoiți sâmburii de porumb și transferați într-un vas de servire în stil familial.