Porumb la cuptor am nevoie de aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes are 11 fani. Un amestec de făină, piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, Porumb La Cuptor, și Porumb La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si ardeii verzi in margarina. Folosind o lingură de lemn, amestecați făina, sarea, piperul și laptele în amestecul sotat. Amestecați boabele de porumb și oul în amestec înainte de a turna întregul amestec într-o caserolă de dimensiuni medii negreasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Boabe De Porumb
Margarină
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Lingura De Lemn
Tigaie
3
Combinați firimiturile de cracker și untul topit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă amestecul peste caserolă.
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute.