Porumb-Chipotle Spanac Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da porumb-Chipotle spanac Dip un try. Această rețetă face 35 de porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de piper chipotle în sos adobo, biscuiți ritz, 2 lingurițe. pansamentul italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați 3 până la 5 min. sau până la licitație.
Adăugați spanacul, porumbul și ardeii; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când spanacul este ofilit.
Adăugați cremă de brânză, smântână și parmezan; se amestecă bine.
Lingura în placa de plăcintă de 9 inch.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.
Se servește cu biscuiții.