Porumb caramelizat al lui Sue

Ai nevoie de un aperitiv fără gluten ? Rețeta de porumb caramelizat de la Sue ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă conține 10 porții, cu 413 calorii , 2 g de proteine și 19 g de grăsimi fiecare. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncării americane. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, zahăr brun, bezele și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Încearcă porumb caramelizat cu mere , brioșe cu porumb și porumb proaspăt și găluște cu porumb, ceapă verde și cotija într-un bulion de porumb cu cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și groasă, combinați untul, zahărul brun și bezele. Gătiți și amestecați până când untul se topește și amestecul devine omogen.
Toarnă peste floricele de porumb; amestecă pentru a le acoperi.
Transferați într-o tavă de copt de 38 x 25 x 2,5 cm, căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 250° timp de 25 de minute, amestecând la fiecare 10 minute.
Scoateți din tavă și așezați pe hârtie cerată pentru a se răci. Depozitați într-un recipient etanș.