Porumb Caramel
Porumbul Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, sare kosher, arahide prăjite cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie ușor unsă cu unt. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și apa și aduceți la fierbere. Spălați partea laterală a cratiței cu o perie de patiserie umedă. Gatiti siropul la foc moderat fara a amesteca, pana se formeaza o culoare medie de caramel chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă untul și sarea până se topesc.
Adăugați floricelele și alunele și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate bucățile.
Se toarnă porumbul caramel pe foaia unsă cu unt și se întinde într-un strat uniform.
Stropiți deasupra orice caramel rămas.
Lăsați să se răcească 30 de minute, apoi rupeți porumbul caramel în bucăți.