Porumb Caramel

Porumb Caramel
Porumbul Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, sare kosher, arahide prăjite cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie ușor unsă cu unt. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și apa și aduceți la fierbere. Spălați partea laterală a cratiței cu o perie de patiserie umedă. Gatiti siropul la foc moderat fara a amesteca, pana se formeaza o culoare medie de caramel chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă untul și sarea până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați floricelele și alunele și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4
Se toarnă porumbul caramel pe foaia unsă cu unt și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Stropiți deasupra orice caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Lăsați să se răcească 30 de minute, apoi rupeți porumbul caramel în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista