Porumb Afumat La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar afumat. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb urechi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți la grătar și grâu de porumb la grătar, Salsa De Porumb La Grătar, și Salată de porumb la grătar cu vinetă fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă mierea, usturoiul, sosul de piper și condimentele până se amestecă; se încălzește.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Gratiți porumbul, acoperit, la foc mediu timp de 10-12 minute sau până când porumbul este fraged, întorcându-se și ungând ocazional cu amestec de unt.
Serviți porumbul cu orice amestec de unt rămas.