Porumb Afumat
Porumbul afumat este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, Porumb Afumat, și Porumb afumat pe știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Se amestecă împreună untul și cimbru.
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Frecați porumbul cu amestecul de unt. Trageți cojile înapoi peste porumb.
Scurgeți chipsurile și puneți-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați porumbul pe raftul superior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Scoateți din fumător și lăsați să stea 10 minute. Trageți cojile înapoi și serviți.