Porumb Afumat
Porumbul afumat este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, așchii de lemn de hickory, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, Porumb afumat pe Știulet, și Porumb pe Știulet cu unt afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Se amestecă împreună untul și cimbru.
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Frecați porumbul cu amestecul de unt. Trageți cojile înapoi peste porumb.
Scurgeți chipsurile și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați porumbul pe raftul superior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Scoateți din fumător și lăsați să stea 10 minute. Trageți cojile înapoi și serviți.