Portocaliu cu miros de lămâie și spanac
Lime-parfumat Roughy portocaliu și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.06 pe portie. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fileuri de portocale, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Lime-Marinat Portocaliu Roughy, Lime-marinat portocaliu dur pentru doi, și Salată De Spanac Cu Lămâie Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; sotati 15 secunde.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și spanac; sotati 2 minute sau până când spanacul se ofileste.
Combinați 1/4 linguriță de sare, ceapă verde și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir ras).
Îndoiți 4 foi (16 x 12 inci) folie grea în jumătate pe lungime. Deschideți folia; așezați aproximativ 1/2 cană de spanac în centrul fiecărei foi de folie. Topiți fiecare cu 1 file.
Stropiți amestecul mirin uniform peste fileuri; presărați uniform cu piper negru. Fold folie peste fileuri; etanșați bine marginile.
Puneți pachetele de folie într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu pene de var.