Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat
Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cireșe În Sirop De Vin Condimentat, Smochine coapte în sirop de vin roșu condimentat, și Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vin, 1 cană de zahăr și scorțișoară pentru a fierbe într-o cratiță mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 18 minute. Se răcește complet siropul. Acoperiți și răciți până la rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Se rade fin coaja din 2 portocale.
Se amestecă coaja și 1 lingură de zahăr într-un castron mic. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din toate portocalele. Lucrând peste castron mare, tăiați între membrane pentru a elibera segmente. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți segmentele portocalii și coaja îndulcită separat și răciți.) Împărțiți portocalele și sucul între 8 boluri.
Stropiți siropul și presărați cu coajă de portocală îndulcită.