Portocale mari și căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați portocale și căpșuni mari. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, portocale de buric, lichior de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Portocale Mari, Portocale cu Grand Marnier și prăjituri, și Portocale mandarine cu Grand Marnier și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți marmelada într-o cratiță mică la foc mic, amestecând continuu; se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Amestecați marmelada, sucul de struguri albi și lichiorul de portocale într-un vas sau castron mare de servire până la amestecare.
Adăugați secțiuni portocalii și amestecați ușor. Acoperiți și răciți 8 ore.
Adăugați căpșuni la portocale în castron și amestecați ușor.
Se servește cu o lingură cu fante.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Grand Marnier pentru lichior de portocale.