Portocale Cu Ghimbir
Nevoie de o garnitură fără lactate? Portocalele cu ghimbir ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ghimbir, gingersnaps, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Portocale De Șampanie, Portocale Conservate, și Portocale Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron, rezervând suc; așezați secțiuni de portocale pe o farfurie de servire.
Aduceți zahăr, ghimbir, 3 linguri. apă și suc rezervat la fierbere într-o cratiță mică la foc mare; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; aruncați ghimbirul.
Se toarnă sirop peste secțiuni portocalii.
Se servește cu gingersnaps.
Încercați Această Răsucire! Clementine Gingered: înlocuiți 4 până la 6 Clementine decojite și feliate cu portocale. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul 2 (fără suc rezervat).
Notă: clementinele nu vor avea suc de adăugat în sirop, dar va mai fi suficient sirop la sfârșitul pasului 2 pentru a acoperi fructele.