Portocale cu cartofi dulci
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, portocalele cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 812 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,77 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, extract de vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Portocalele de cartofi dulci, Mămăliguța dulce aurie cu portocale sanguine și Pui carbonizat cu cartofi dulci și portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pregătiți portocalele tăind vârfurile, cu 1/4 până la 1/2 inch în jos. Scoateți carnea, lăsând o coajă.
Într-un castron mare combinați cartofii dulci, zahărul, sucul de portocale, ouăle, extractul de vanilie, 1/2 cană de unt și coaja de portocală rasă. Turnați amestecul în coji de portocale.
Puneți într-o caserolă adâncă.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați 1/2 cană de unt rămasă, zahărul brun, făina și nucile pecan. Gatiti pana se dizolva zaharul in untul topit. Cu lingura peste portocale. Umpleți vasul cu apă pentru a ajunge la 1/2 inch în adâncime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.