Portocale cu cartofi dulci

Portocale cu cartofi dulci
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, portocalele cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 812 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,77 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, extract de vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Portocalele de cartofi dulci, Mămăliguța dulce aurie cu portocale sanguine și Pui carbonizat cu cartofi dulci și portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Pregătiți portocalele tăind vârfurile, cu 1/4 până la 1/2 inch în jos. Scoateți carnea, lăsând o coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
3
Într-un castron mare combinați cartofii dulci, zahărul, sucul de portocale, ouăle, extractul de vanilie, 1/2 cană de unt și coaja de portocală rasă. Turnați amestecul în coji de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
4
Puneți într-o caserolă adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați 1/2 cană de unt rămasă, zahărul brun, făina și nucile pecan. Gatiti pana se dizolva zaharul in untul topit. Cu lingura peste portocale. Umpleți vasul cu apă pentru a ajunge la 1/2 inch în adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PortocaliuPortocaliu
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
Nuci PecanNuci Pecan
Parmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru ServireParmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru Servire
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine CrustăSugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista