Portocale cu Caramel Balsamic și anason
Portocalele cu caramel Balsamic și anason ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, oțet balsamic, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portocale macerate balsamice albe cu bezea balsamică și Caramel, Sfeclă Balsamică Parfumată Cu Anason, și Verdețuri și portocale mixte cu vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, apa și semințele de anason la fiert într - o cratiță grea nereactivă de 1 până la 1 1/2 litru, spălând orice cristale de zahăr de pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece și amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe siropul, fără agitare, se învârte ușor tigaia, până când amestecul devine un caramel auriu. Reduceți căldura la minim și amestecați cu grijă oțetul (amestecul se va aburi puternic și caramelul se va întări). Se amestecă până se dizolvă caramelul, aproximativ 1 minut.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocalele în cruce.
Serviți felii de portocale stropite cu sos cald.