Portocale Coapte Cu Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați portocala coaptă cu susan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți apă, ghimbir, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Roșu Portocaliu La Cuptor, Roșu Portocaliu La Cuptor, și Roșu Portocaliu La Cuptor.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-o pungă de plastic cu fermoar.
Combinați apa și următoarele 5 ingrediente.
Se toarnă peste pește. Sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi peștele. Marinați la frigider 1 până la 2 ore, întorcându-vă o dată.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Presărați ambele părți ale fiecărui file cu semințe de susan.
Așezați peștele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Presărați peștele uniform cu boia.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.