Portobellos umplute dulci și picante

Portobellos umplute dulci și picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portobellos umplute dulci și picante. Această rețetă servește 8 și costă 3,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 254 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Portobellos Umplute Cu Spanac Dulce Și Acru, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute Cu Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile feliate, șalotele, jalapeno și fulgii de piper în 2 linguri de ulei până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați vinul, muștarul, sosul Worcestershire, sosul de soia și mierea; gatiti 3-4 minute mai mult sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Ungeți ciupercile întregi cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
4
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Combinați brânza de capră, roșiile și pesto-ul; lingura peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Coaceți timp de 5-7 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Stropiți cu uleiul rămas; garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista