Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portobellos umplute dulci și picante. Această rețetă servește 8 și costă 3,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 254 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Portobellos Umplute Cu Spanac Dulce Și Acru, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute Cu Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile feliate, șalotele, jalapeno și fulgii de piper în 2 linguri de ulei până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vinul, muștarul, sosul Worcestershire, sosul de soia și mierea; gatiti 3-4 minute mai mult sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Ungeți ciupercile întregi cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
7
Combinați brânza de capră, roșiile și pesto-ul; lingura peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Coaceți timp de 5-7 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Stropiți cu uleiul rămas; garnisiți cu busuioc, dacă doriți.