Portobellos cremoase umplute cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, firimituri de pâine, crema condensată de supă de țelină campbell ' s si alte cateva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Portobellos Umplute Cu Spanac, Spanac și anghinare Portobellos umplute, și Spanac Și Anghinare Portobellos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile și spanacul și gătiți doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă supa și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt. Puneți amestecul de spanac în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Prăjiți la 425 grade F timp de 15 minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se presară cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
9
Încălziți broilerul. Fierbeți capacele de ciuperci la 4 inci de la foc până când amestecul de firimituri de pâine se rumenesc.