Portobellos Umplute Cu Spanac Cremos
Portobellos cremoase umplute cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, firimituri de pâine, crema condensată de supă de țelină campbell ' s si alte cateva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Portobellos Umplute Cu Spanac, Spanac și anghinare Portobellos umplute, și Spanac Și Anghinare Portobellos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile și spanacul și gătiți doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă supa și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-un bol mic.
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt. Puneți amestecul de spanac în capacele de ciuperci.
Prăjiți la 425 grade F timp de 15 minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Se presară cu amestecul de pesmet.
Încălziți broilerul. Fierbeți capacele de ciuperci la 4 inci de la foc până când amestecul de firimituri de pâine se rumenesc.