Portobellos Umplute Cu Spanac Cremos

Portobellos Umplute Cu Spanac Cremos
Portobellos cremoase umplute cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, firimituri de pâine, crema condensată de supă de țelină campbell ' s si alte cateva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Portobellos Umplute Cu Spanac, Spanac și anghinare Portobellos umplute, și Spanac Și Anghinare Portobellos Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile și spanacul și gătiți doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă supa și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt. Puneți amestecul de spanac în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Prăjiți la 425 grade F timp de 15 minute sau până când capacele de ciuperci sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
7
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se presară cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
9
Încălziți broilerul. Fierbeți capacele de ciuperci la 4 inci de la foc până când amestecul de firimituri de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista