Portobellos Umplute Cu Crab

Portobellos Umplute Cu Crab
Crab umplute Portobellos este un fără gluten, primar și pescatarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă de cocos, carne de crab Jumbo, sare roz Himalaya și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Portobellos Umplute Cu Crab, Tort De Crab-Portobellos Umplute, și Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat cu citrice-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de ulei de nucă de cocos. Odată încălzit, adăugați tulpinile portobello și scallions feliate și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 2 minute. Îndoiți carnea de crab, condimentul creol și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De CocosUlei De Cocos
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți capacele de ciuperci cu ultima lingură de ulei de nucă de cocos. Umpleți capacele cu umplutura de crab și puneți-le în cuptor pentru a prăji timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți ciupercile din cuptor și acoperiți cu parmezanul. Puneți-l înapoi în cuptor și continuați să gătițipână când brânza sa topit,încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și tăiați după dorință pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca vinul Woodstock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista