Portobellos cu rucola și Parmigiano

Portobellos cu rucola și Parmigiano
Portobellos cu rucola și Parmigiano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 183 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, cimbru, un parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano, și Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și rucola și cu Taleggio și Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați portobellos pe grătar și gătiți, rotind de două sau trei ori, până când se termină ușor moale, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați într-un platou, aranjând ciupercile cu grătarul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei de măsline, pasta de hamsii, oțet și cimbru. Puneți amestecul uniform peste portobellos și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un castron mare, aruncați rucola cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare de mare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Împărțiți rucola între șase farfurii și acoperiți fiecare cu o ciupercă. Folosind un cojitor de legume, radeți Parmigiano peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Serviți imediat.
8
De la grătar Italian de Mario Batali, nr. 200
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista