Portobellos cu rucola și Parmigiano

Portobellos cu rucola și Parmigiano
Portobellos cu rucola și Parmigiano este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 183 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, cimbru, un parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano, și Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și rucola și cu Taleggio și Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați portobellos pe grătar și gătiți, rotind de două sau trei ori, până când se termină ușor moale, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați într-un platou, aranjând ciupercile cu grătarul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei de măsline, pasta de hamsii, oțet și cimbru. Puneți amestecul uniform peste portobellos și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare, aruncați rucola cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare de mare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Împărțiți rucola între șase farfurii și acoperiți fiecare cu o ciupercă. Folosind un cojitor de legume, radeți Parmigiano peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Serviți imediat.
8
De la grătar Italian de Mario Batali, nr. 200
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista