Portobello-Piure De Cartofi Stratificat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul cu strat Portobello. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 160 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portobello de pui cu piure de cartofi roșii, Piure De Cartofi Usturoi Cu Sos Portobello, și Piure de cartofi stratificat cu Duxelles.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie; scurgeți, rezervând 1/2 cană lichid de gătit. Se răcește și se curăță cartofii; mash.
Adăugați lichid de gătit rezervat, zară, 3/4 linguriță sare, nucșoară și 1/8 linguriță piper și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 2 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți 2 minute, fără a amesteca. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 4 minute), amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și busuioc.
Preîncălziți cuptorul la 37
Răspândiți o treime din amestecul de cartofi în partea de jos a unui vas de copt pătrat de 8 inci sau a unui vas de caserolă de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste amestecul de cartofi; repetați straturile, terminând cu amestecul de cartofi.
Se presară deasupra cu brânză și boia de ardei; stropiți cu ulei.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.