Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Portobello marinat cu două etaje "Burger". Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 843 calorii, 35g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, roșii, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burger Cu Etaj, Fudge Cu Două Etaje, și Negrese Cu Etaj.
Instrucțiuni
1
Așezați oțeturile, usturoiul, sarea măsurată și piperul măsurat într-un castron mediu, nereactiv. În timp ce bateți continuu, adăugați uleiul într-un flux lent și constant până când se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați ciupercile cu capul în jos într-un singur strat pe o foaie de copt și turnați marinada peste ele. Întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 f). Feliați ciabatta în lățime în 4 bucăți, fiecare puțin mai mică decât lățimea ciupercilor (este posibil să aveți niște pâine rămasă). Feliați fiecare bucată în jumătate orizontal pentru a face 4 vârfuri și 4 funduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ciabatta
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați jumătățile tăiate în jos pe grătar și gătiți până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Scoateți pâinea pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Întindeți 1 linguriță de pesto pe fiecare ciabatta de sus și de jos (2 lingurițe pe sandviș—probabil că veți avea niște resturi de pesto).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Așezați 2 felii de roșii pe fiecare fund și condimentați cu sare și piper. Puneți deoparte în timp ce grătați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Felii De Roșii
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Așezați ciupercile cu capul în sus pe grătar, închideți grătarul și gătiți până când începe să devină fraged, aproximativ 4 minute. Întoarceți ciupercile, acoperiți fiecare cu un sfert din brânză, închideți grătarul și continuați să gătiți până când ciupercile cedează doar când sunt străpunse cu un cuțit și brânza este topită, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Cuțit
9
Scoateți ciupercile de pe grătar. Stivați 2 ciuperci una peste alta, cu brânza în sus și așezați pe o bucată de pâine de jos. Repetați cu ciupercile rămase și fundul de pâine. Se acoperă cu frunzele de salată și blaturile de pâine și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Ciuperci
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe