Portobello La Grătar

Portobello La Grătar
Portobello la grătar este un fără gluten, primar și דל פחמימות, farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, slănină canadiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Portobello Pitas La Grătar, și Sandvișuri Portobello La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Cu o lingură, răzuiți ușor întunericul din interiorul capacelor de ciuperci, având grijă să nu rupeți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Ungeți ambele părți ale capacelor de ciuperci cu ulei și presărați sare. Grătați ciupercile la foc mediu-mare timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte, până când sunt fragede și sucurile lor încep să se elibereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați pe o farfurie, partea de sus în jos.
6
Pe același grătar sau tigaie pentru grătar, gătiți slănina Canadiană la foc mediu-mare timp de 30 de secunde pe fiecare parte, până când sunt calde și s-au format urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați 1 bucată de slănină în fiecare dintre capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Separați albușurile a 4 ouă într-un bol de dimensiuni medii și aruncați gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați restul de 4 ouă întregi în bol cu albușurile, adăugați apa și bateți până se combină. Gatiti ouale intr-o tigaie antiaderenta de dimensiuni medii la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand ouale sunt gata, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți 1/4 din ouăle amestecate deasupra slăninei canadiene în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bacon CanadianBacon Canadian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Stropiți 1 linguriță de pesto peste fiecare și deasupra cu câteva panglici de busuioc și 1 linguriță de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista