Portobello La Grătar
Portobello la grătar este un fără gluten, primar și דל פחמימות, farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, slănină canadiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Portobello Pitas La Grătar, și Sandvișuri Portobello La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar și pulverizați cu spray de gătit.
Cu o lingură, răzuiți ușor întunericul din interiorul capacelor de ciuperci, având grijă să nu rupeți capacul.
Ungeți ambele părți ale capacelor de ciuperci cu ulei și presărați sare. Grătați ciupercile la foc mediu-mare timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte, până când sunt fragede și sucurile lor încep să se elibereze.
Transferați pe o farfurie, partea de sus în jos.
Pe același grătar sau tigaie pentru grătar, gătiți slănina Canadiană la foc mediu-mare timp de 30 de secunde pe fiecare parte, până când sunt calde și s-au format urme de grătar.
Așezați 1 bucată de slănină în fiecare dintre capacele de ciuperci.
Separați albușurile a 4 ouă într-un bol de dimensiuni medii și aruncați gălbenușurile.
Adăugați restul de 4 ouă întregi în bol cu albușurile, adăugați apa și bateți până se combină. Gatiti ouale intr-o tigaie antiaderenta de dimensiuni medii la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand ouale sunt gata, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți 1/4 din ouăle amestecate deasupra slăninei canadiene în fiecare capac de ciuperci.
Stropiți 1 linguriță de pesto peste fiecare și deasupra cu câteva panglici de busuioc și 1 linguriță de parmezan.