Portobello Ciuperci Fajitas
Portobello Ciuperci Fajitas este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Portobello Ciuperci Fajitas, Fajitas de ciuperci portobello prăjite cu smântână Chipotle, și Portobello Fajitas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau până aproape de licitație.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 4 minute sau până când ardeiul gras este crocant, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru, suc de lămâie, sare, piper negru și chile.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de ciuperci în centrul fiecărei tortilla; acoperiți fiecare tortilla cu 4 lingurițe de brânză și 1 lingură de salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.