Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel

Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel
Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,24 USD pe porție. O porție conține 1127 calorii, 91G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, piure de Cascabel chile, atingere de miere și oțet de vin roșu. Funcționează bine ca un curs principal scump. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc sărată cu sos Saba de smochine uscate, Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți cotletele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați cotletele pe grătar sau tigaie și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și continuați la grătar până la coacere medie, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți o parte din sos în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați 2 cotlete pe comandă în centrul sosului și stropiți marginile cărnii cu ceva mai mult din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Așezați smochinele într-un castron, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Așezați smochinele înmuiate într-un robot de bucătărie cu 1/2 cană din lichidul de înmuiere și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
9
Combinați oțetul și vinul de port într-o cratiță medie nereactivă și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați zahărul, sucul de portocale și piureul de smochine și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Combinați piureul de chile și bulionul de pui într-o altă cratiță și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați amestecul redus de oțet-smochine în amestecul de pui împreună cu o notă de miere și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional. Se strecoară amestecul într-o cratiță medie curată și se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista