Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel

Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel
Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,24 USD pe porție. O porție conține 1127 calorii, 91G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, piure de Cascabel chile, atingere de miere și oțet de vin roșu. Funcționează bine ca un curs principal scump. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc sărată cu sos Saba de smochine uscate, Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți cotletele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Așezați cotletele pe grătar sau tigaie și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și continuați la grătar până la coacere medie, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Puneți o parte din sos în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați 2 cotlete pe comandă în centrul sosului și stropiți marginile cărnii cu ceva mai mult din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Așezați smochinele într-un castron, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați smochinele înmuiate într-un robot de bucătărie cu 1/2 cană din lichidul de înmuiere și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Combinați oțetul și vinul de port într-o cratiță medie nereactivă și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați zahărul, sucul de portocale și piureul de smochine și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Combinați piureul de chile și bulionul de pui într-o altă cratiță și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați amestecul redus de oțet-smochine în amestecul de pui împreună cu o notă de miere și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional. Se strecoară amestecul într-o cratiță medie curată și se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista