Porterfield dovleac Bundt cu glazură albă ca Zăpada

Porterfield dovleac Bundt cu glazură albă ca Zăpada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Porterfield Pumpkin Bundt cu glazură albă ca Zăpada. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 544 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 105 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Tort Bundt de dovleac cu glazură de dovleac, Tort de merișor Bundt cu glazură de ciocolată albă, și Tort Bundt de dovleac cu glazură de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177° și coaceți 65 până la 70 de minute. Pregătiți tigaia conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mediu, bateți împreună făina cernută, praful de copt (dacă se folosește), bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați zahărul granulat în vasul mare al unui mixer electric și sfărâmați zahărul brun închis, rupând orice aglomerări cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați uleiul și 2 ouă și bateți până se omogenizează, apoi bateți ouăle rămase și dovleacul. Răsturnați vasul și bătătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați alternativ sucul sau laptele (sau Zara dacă utilizați) și ingredientele uscate. Când totul este amestecat, răzuiește vasul, apoi bate câteva secunde mai mult până când aluatul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 65 până la 70 de minute (sau pentru timpul indicat pentru altitudinea dvs. în grafic) sau până când tortul a crescut, este elastic la atingere și este crăpat deasupra și un tester de tort introdus în centru iese uscat. Răciți tortul în tigaie pe un suport timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Glisați un cuțit în jurul laturilor tigaiei și în partea superioară a tubului pentru a elibera tortul. Acoperiți tortul cu un disc de tort din carton acoperit cu folie sau o farfurie plată, inversați și ridicați tigaia. Îndepărtați hârtia, dacă ați folosit-o. Răciți tortul complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Bateți împreună toate ingredientele până când sunt netede și cremoase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați o picătură mai mult de lapte, dacă este necesar. Glazura trebuie să aibă o consistență moale, doar ușor curgătoare (dar nu lichefiată). Folosiți glazura imediat ce este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Întindeți glazura pe partea superioară a tortului, lăsând-o să picure pe părți. În timp ce glazura este încă moale, presărați piulițele, dacă doriți. Glazura se întărește pe măsură ce se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Din plăcintă pe cer: coacere reușită la altitudini mari de Susan G. Purdy, (C) Mai 2005 William Morrow Cookbooks, o amprentă a lui Harper
5
Collins Publishers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista