Portabellas umplute cu creveți pe Polenta de roșii
Portabellas umplute cu creveți pe mămăligă de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bulion de pui degresat cu grăsimi, capace de ciuperci portabella, creveți mici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portabellas Umplute La Grătar, Stroganoff Umplute Portabellas, și Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă.
Instrucțiuni
1
Tăiați tulpinile de ciuperci la același nivel cu capacele. Clătiți bine capacele; așezați branhia în sus într - o tigaie ușor unsă de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron, amestecați creveții, ceapa verde, maioneza și brânza. Lingura amestec de creveți în mod egal în capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți într-un cuptor de 400 până când brânza este topită și ciupercile sunt flexibile atunci când sunt presate, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați bulionul, mămăliga și roșiile. Se amestecă la foc mare până la fierbere, apoi se reduce focul la minim. Se amestecă des până când polenta este foarte netedă la gust, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți polenta în mod egal în boluri largi. Setați o ciupercă umplută pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.