Portabella Penne

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Portabella Penne. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți conserve de roșii, paste penne, capace de ciuperci portabella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite "Il Frantoio"), Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose Gray pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați penne și amestecați ocazional până se înmoaie pentru a mușca, 7 până la 9 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Între timp, turnați ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ceapă, usturoi și ciuperci. Se amestecă frecvent până când ceapa și ciupercile sunt limpezi, aproximativ 8 minute.
Adăugați vin și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Adăugați sare și piper după gust.
Se toarnă peste pastele fierbinți și se amestecă pentru a acoperi cu sos. Lingurați în patru boluri largi și puțin adânci și acoperiți uniform cu pătrunjel și brânză.