Portabella Nirvana
Portabella Nirvana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 137 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, biscuiți rotunzi cu unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Dal Nirvana, Dal Nirvana, și Indian Dal Nirvana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile, rezervându-le pentru mai târziu. Marinați capacele de ciuperci în pansament Italian timp de 15 minute.
Scoateți din marinadă și puneți-o într-un vas de copt.
Se fierbe cel puțin 6 inci de la căldură timp de aproximativ 10 minute. Verificați ocazional pentru a vă asigura că nu ard. Opriți broilerul și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Tăiați tulpinile de ciuperci rezervate.
Ceapa sotată, usturoiul, tulpinile de ciuperci și țelina până se înmoaie.
Adăugați carnea de crab și încălziți până la fiert, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de tigaie într-un castron mediu și amestecați în biscuiți, 1/3 cană din amestecul de brânză și amestecați până se omogenizează bine. Folosiți o parte din marinada italiană pentru a menține amestecul împreună, dacă este necesar. Împachetați amestecul de crab în cavitățile ciupercilor. Condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și presărați brânza rămasă peste blaturi, apoi reveniți la cuptor timp de 3 minute sau până când brânza s-a topit.