Portabele pictate cu Chili în foietaj
Portabelele pictate cu Chili în foietaj ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle pur, foietaj, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Portabele pictate cu Chili în foietaj, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foietaj.
Instrucțiuni
Desfaceți foaia de foietaj pe o placă ușor făinată; tăiat în sferturi, fiecare pătrat de 5 inci.
Rulați fiecare ușor într-un pătrat de 6 inci.
Într-un castron mic, amestecați sosul de stridii și ardeii iute Chipotle.
Periați amestecul generos pe ambele părți ale capacelor de ciuperci, folosind totul.
Centrați fiecare capac, cu branhia în sus, pe un pătrat de foietaj. Îndoiți colțurile de patiserie peste ciuperci pentru a închide, suprapunându-se ușor; ciupiți marginile împreună pentru a sigila. Așezați mănunchiuri, cusături în jos și ușor depărtate, pe o foaie de copt de 12 x 15 inci căptușită cu pergament de gătit.
Într-un castron mic, bateți oul pentru a se amesteca cu 1 lingură de apă.
Ungeți ușor blaturile și părțile laterale ale pachetelor de patiserie cu amestec de ouă (aruncați suplimentar). Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați trei sau patru fante (fiecare aproximativ 1/4 in. lung) prin patiserie peste partea de sus a fiecărui pachet.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când aluatul foietaj se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.