Portabele pictate cu Chili în foietaj

Portabele pictate cu Chili în foietaj
Portabelele pictate cu Chili în foietaj ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle pur, foietaj, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Portabele pictate cu Chili în foietaj, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foietaj.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foaia de foietaj pe o placă ușor făinată; tăiat în sferturi, fiecare pătrat de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
2
Rulați fiecare ușor într-un pătrat de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Într-un castron mic, amestecați sosul de stridii și ardeii iute Chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos De StridiiSos De Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Periați amestecul generos pe ambele părți ale capacelor de ciuperci, folosind totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Centrați fiecare capac, cu branhia în sus, pe un pătrat de foietaj. Îndoiți colțurile de patiserie peste ciuperci pentru a închide, suprapunându-se ușor; ciupiți marginile împreună pentru a sigila. Așezați mănunchiuri, cusături în jos și ușor depărtate, pe o foaie de copt de 12 x 15 inci căptușită cu pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Într-un castron mic, bateți oul pentru a se amesteca cu 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Ungeți ușor blaturile și părțile laterale ale pachetelor de patiserie cu amestec de ouă (aruncați suplimentar). Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați trei sau patru fante (fiecare aproximativ 1/4 in. lung) prin patiserie peste partea de sus a fiecărui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când aluatul foietaj se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se servește cald.
10
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
11
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista