Porkolt (tocană maghiară) făcută cu carne de porc necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 448 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, bulion de vită, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Marha P. C. R. L.-Tocanita Maghiara De Boia De Vita, Marha P. C. R. L.-Tocanita Maghiara De Boia De Vita, și Tocană De Porc Maghiară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și rezervați picăturile.
3
Adăugați ceapa în slănină și gătiți împreună până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ardeiul, praful de usturoi și piperul în amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați amestecul într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Încălziți din nou o cantitate mică de picături de slănină rezervate în tigaie la foc mediu-mare. Gătiți Cotletele de porc în loturi în picăturile fierbinți până se rumenesc uniform pe ambele părți. Folosiți picături suplimentare de slănină pentru fiecare lot, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți Cotletele de porc pe o tăietură și ștergeți excesul de grăsime de pe suprafața cotletelor cu un prosop de hârtie; tăiați în cuburi de mărimea mușcăturii și amestecați în amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Încălziți o cantitate mică de picături de slănină în tigaie; gătiți și amestecați ardeiul gras în picăturile fierbinți până se înmoaie și parfumate; se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Se amestecă ardeiul fiert în amestecul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă roșiile cu bulion lichid și de vită într-o oală și se pune oala la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana cand tocanita incepe sa se ingroase, amestecand ocazional, aproximativ 90 de minute. Amestecați smântâna în tocană chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Aduceți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; adăugați tăiței de ou în apă și reveniți la fierbere. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Puneți tocanita peste tăiței scursi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci