Porgy, stil Roman: Pagro alla Romana

Porgy, stil Roman: Pagro alla Romana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 671 calorii, 73G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți la îndemână scallions, biban de mare, dovlecei la grătar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Porgy, stil Roman: Pagro alla Romana, Cod, stil Roman: Baccalan alla Romana, și Tripă în stil Roman trippan alla Romana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați, curățați și scalați peștele și condimentați cu sare și piper în interior și în exterior. Scoateți mazărea și puneți-o deoparte. Într-o tigaie sote suficient de mare pentru a ține peștele, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Așezați peștele în tigaie și agitați energic.
Sote 2 sau 3 minute, până când peștele începe să crisp pe prima parte, și flip-l peste.
Adăugați usturoiul și dați-l la cuptor timp de 12 până la 15 minute sau până când peștele este doar gătit.
Scoateți și așezați tigaia pe arzător și scoateți peștele pe un platou de serviciu.
Adăugați mazărea, scallions și vinul alb în tigaie și sotati 1 minut.
Adăugați frunzele de mentă și turnați imediat sosul peste pește.
Se servește cu niște dovlecei galbeni la grătar și porții de masă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.