Porci Scorpion Jalapeno
Jalapeno Scorpion Pigs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,59 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de slănină piperată, măsline umplute cu ardei iute, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Jalapeno Popper porci într-o pătură, Scorpion, și Scorpion Bowl.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați o fantă în fiecare jalapeno; scoateți semințele și tulpina.
Amestecați măslinele tocate, baza de supă de pui și crema de brânză împreună într-un bol mic.
Transferați amestecul de brânză cremă într-o pungă de conducte sau într-o pungă de sandwich din plastic cu colțul tăiat. Se amestecă amestecul în jumătățile de ardei jalapeno, umplând fiecare aproximativ 1/3 plin. Apăsați brânza în piper cu o lingură sau un deget.
Introduceți un creveți întreg cu coada orientată în sus în partea de tulpină a piperului jalapeno umplut. Dacă creveții nu acoperă complet crema de brânză, tăiați o bucată mică dintr-un alt creveți pentru a umple vârful piperului. Umpleți orice spațiu rămas al piperului prin conducte pe mai multă cremă de brânză. Înfășurați fiecare ardei umplut cu o felie de slănină, fixându-vă cu o scobitoare prin centru. Repetați până când toți ardeii sunt umpluți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este rumenită și crocantă, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada