Porci fără Gluten într-o pătură
Porcii fără Gluten într-o pătură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 374 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. 257 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați de cocktail, făină de orez, plus lapte suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Porci în pătură-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Porci Într-O Pătură, și Porci într-o pătură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina de orez alb, amidonul de porumb, făina de orez dulce, praful de copt, zahărul și sarea.
Adăugați untul și, folosind degetele sau un tăietor de patiserie, lucrați-l în amestecul de făină până când nu rămân bucăți mari. Amestecul trebuie să fie grosier, cu pietricele mici de unt distribuite bine pe tot parcursul.
Folosind o lingură de lemn, amestecați 1/2 cană de lapte și 1 ou. Se amestecă până se formează un aluat. Aluatul va fi uscat și nu se va ține împreună, adăugați un strop (aproximativ 2 linguri) mai mult lapte până când aluatul este ferm și formează o bilă atunci când este rotunjit între palme.
Scoateți bile mici de aluat, aproximativ 1 linguriță generoasă fiecare. Apăsați aluatul uniform în jurul unui wiener de cocktail pentru a acoperi wiener. Lăsați capetele wiener expuse. Nu vă faceți griji că jacheta de aluat este perfectă. Vrei doar să încapsulezi cârnații în aluat. Aspectul nu contează.
Așezați pe tigaia pregătită. Repetați până când se folosesc tot aluatul și cârnații.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul rămas și aproximativ 1 lingură de lapte cu o furculiță. Folosind o perie de patiserie, periați amestecul de ouă pe fiecare folie de aluat.
Coaceți 15 până la 18 minute, până când aluatul devine maro auriu deschis.
Scoateți din tigaie și serviți fierbinte.