Porchetta cu pui prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 683 calorii. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui prăjiți cu Pesto, Pui prăjiți cu lămâie conservată, și Pui prăjiți cu pipă roșie și galbenă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați rozmarinul, Salvia, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu suficient ulei de măsline până se formează o pastă liberă. Tăiați ușor părțile laterale ale cărnii de porc, astfel încât să se deschidă ca o carte și să stea plat pe tăblița dvs. Frecați amestecul de ulei pe tot interiorul umărului de porc (asigurați-vă că îl introduceți în fiecare colț).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Rulați carnea de porc și legați-o strâns cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Într-o tigaie mare, combinați toate legumele și vinul. Se condimentează cu sare, după gust, și se adaugă cimbru și frunzele de dafin. Cuibărește carnea de porc pe legume. Frecați partea superioară a cărnii de porc cu ulei și dați-o la cuptor. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până când pielea începe să se rumenească și devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Periați pielea cu sucurile de tigaie și adăugați o parte din bulionul de pui pe și în jurul cărnii de porc. Prăjiți încă 3 până la 3 1/2 ore, ungând pielea ocazional și adăugând mai mult stoc de pui pentru a menține tigaia umedă. Dacă pielea devine prea întunecată, cortați cu folie de aluminiu și îndepărtați folia în ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea de porc din tigaie pe o tăietură și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute.
9
Tăiați pielea crocantă din carne și tăiați-o în bucăți. Feliați carnea. Pentru a servi, aranjați câteva dintre legumele din tigaie, udate în sucuri, pe fiecare farfurie de servire și puneți felii de carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se ornează cu bucată de piele crocantă și se servește.
11
Numiți-vă" superstar " și mâncați resturi a doua zi.